Esprit du Bocage


Esprit du Bocage
Twee sfeervolle vakantiehuizen op het Normandische platteland, in het achterland van de Mont-Saint-Michel. Een prachtige streek; rijk aan natuur, strand, cultuur, historie en lekker eten & drinken.

Ruud & Gea Keller
Launay
50140 Saint Clement

Tel: 0033-233-695839
Email: kellerenfrance@gmail.com

Klik voor meer informatie en of boeken
Cursus Culinair koken Golf arrangement Cursus Koken Motorrijden Cursus Natuur Paardrijden mogelijk
Cursus Tuinieren Fietsroutes aanwezig Geschikt voor kinderen Gîte Vissen Vlak / Heuvelachtig
Wandelroute Zonneweide WiFi

Welkom bij Esprit du Bocage, onze twee bijzondere vakantiehuizen (gîtes in het Frans) in het heuvelachtige groene achterland van de Mont-Saint-Michel. Beide huizen zijn eeuwenoude granieten boerderijtjes die met veel liefde en aandacht, natuurlijke materialen, modern comfort en behoud van authentieke details zijn gerenoveerd tot sfeervolle vakantieverblijven.

Onze gîtes zijn de ideale uitvalsbasis om alle belangrijke bezienswaardigheden van Normandië te ontdekken, We zitten hier strategisch in het achterland van de Mont Saint-Michel, in de nabijheid van mooie stranden, leuke stadjes, natuurparken en bossen. Maar ook tal van culturele en historische trekpleisters zijn binnen handbereik. Denk aan de D-day stranden (Utah Beach, Omaha Beach), en prachtige historische steden als Avranches, Granville, Caen en Bayeux. Maar ook de Bretonse steden Saint Malo, Fougères en Rennes zijn gemakkelijk als dagtocht te bezoeken. Zelfs een dagtrip naar de Kanaaleilanden Jersey of Guernsey is mogelijk vanuit uw vakantieverblijf.

Maar de grootste charme van deze streek is toch de ruimte, rust en natuur. Een authentiek stukje Frans platteland dat nog niet door toeristen wordt overspoeld. Voor ons is de essentie van vakantie een overdaad aan tijd en ruimte. Natuur, verre uitzichten en zeëen van tijd om te genieten, wandelen, lezen, en buiten eten: de versnelling een tandje lager....

Esprit du Bocage is een bijzondere plek, gelegen in het klein gehucht “Launay” vlakbij het dorp St. Clément-Rancoudray, met twee sfeervolle comfortable vakantiehuizen ( gîtes op zijn Frans). Beide huizen zijn vrijstaand, rustig en landelijk gelegen, elk op een eigen terrein met een riante tuin. De huizen liggen op ruime aangrenzende percelen, met elk een eigen oprit en een ruime privé parkeerplaats.
Op ongeveer 7 km bevinden zich twee stadjes met winkels, restaurants en grotere supermarkten. Mortain staat bekend om zijn waterval, die de grootste is van Noord-West Frankrijk en heeft ook een buitenzwembad met geweldig uitzicht. Sourdeval heeft elke dinsdag een gezellige markt met een authentieke veemarkt.

Gîte Le Pommier is een romantisch vakantiehuis dat geschikt is voor 2 - 4 personen. Gîte Le Cerisier is een stoer vakantiehuis dat geschikt is voor 2 - 6 personen. Beide beschikken over gratis Wifi.

Kijk voor meer informatie en fotos op onze website. Voor vragen over beschikbaarheid of andere zaken kunt u contact met ons opnemen.

Graag tot ziens in onze sfeervolle vakantiehuizen!

Gea & Ruud


Contactgegevens


Jeannette en Jan Nicolai
Esschenbruggerdijk 57
7742 PC Coevorden
E-mail: info@petite-france.com
Telefoon: 0031-643588570