Le Vieux Moulin


Le Vieux Moulin
Le Vieux Moulin is een gezellige molen die afgelegen ligt in een vallei op 900 mtr. hoogte in een beschermd natuurgebied en is met name een waar paradijs voor mensen die van rust en stilte houden.

Hans Susan
Valière
34330 La Salvetat sur Agout

Tel: 00 31 55 707 4861
Tel: 00 31 615 231 131
Tel: 00 33 467 975 603
Email: hwsusan@gmail.com

Klik voor meer informatie en of boeken
Chambres d'hôtes Bergachtige omgeving Cursus Culinair koken Motorrijden Paardrijden mogelijk Cursus Roeien
Cursus Taal Fietsroutes aanwezig Huisdier toegestaan Ontbijt Table d'hôtes Vegetarisch mogelijk
Vissen Wandelroute Zonneweide

Le Vieux  Moulin (LVM) is een eenvoudige, gezellige molen die afgelegen ligt in een valleitje op 900 mtr. hoogte. Langs het huis loopt een beek. Het ligt te midden van een beschermd natuurgebied en is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers.

De omgeving van LVM biedt een keur aan mogelijkheden: 3 grote meren, een manege, uitgebreide fiets (mountainbike)- en wandelpaden,  mogelijkheden voor bergwandelingen en bergbeklimmen, vissen en het strand op 70 km afstand. In de dorpen in de buurt worden regelmatig activiteiten georganiseerd.

LVM is met name een waar paradijs voor mensen die van stilte en rust houden. De afstand naar het dichtstbijzijnde dorp is 12 km. In de vallei staan nog twee huizen die van tijd tot tijd door de eigenaren bewoond worden. Rondom het huis is nog veel wild te zien. Reeën, vossen, herten, wilde zwijnen en heel af en toe een moeflon kunnen zo maar door de tuin lopen.

In LVM is een appartement ondergebracht voor maximaal 4 personen en een gastenkamer voor max 3 personen. Beide hebben een eigen terras en ingang zodat er een optimale privacy is. LVM is gesitueerd op een terrein van 2 ha. De mogelijkheid bestaat om er een tent op te zetten. De eigenaar biedt 's avonds de mogelijkheid om bij hem, tegen vergoeding, aan te schuiven aan tafel voor een minimaal drie gangen diner. Ook kunnen ontbijt en lunch worden verzorgd.

Huur appartement: € 70 / nacht en chambre d'hôtes: € 30 / nacht


Contactgegevens


Jeannette en Jan Nicolai
Esschenbruggerdijk 57
7742 PC Coevorden
E-mail: info@petite-france.com
Telefoon: 0031-643588570